Woody Bygghandel etablerar ny bygghandel i expansiva Sälen-området

Woody fortsätter sin offensiv i Sverige och har nu beslutat om en nyetablering i Sälen och öppnar bygghandel under det nya namnet Woody Bygghandel Grund och Fasad under våren. Bakom etableringen står Olssons Trävaror i Höviksnäs på Tjörn i samarbete med Urban Nordquist och Andreas Thorelund från Sälen som båda har gedigen erfarenhet och kompetens från branschen och regionen.

Olssons Trävaror AB på Tjörn är sedan tidigare stor leverantör av material till Sälen-området och har bland annat Fjällbetong i Sälen som kund.

– Vi har tillsammans identifierat ett stort behov i området av både kunskap och grundmaterial, och marknaden i regionen expanderar de närmaste åren med flera större byggprojekt som till exempel byggstart av en ny flygplats, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel.

Efterfrågan på en bygghandel för proffs är stor och det finns goda möjligheter att nå en ledande position som leverantör av grund- och fasadmaterial till proffsföretag i Dalarna, Värmland och Härjedalen.

– Vi ser en stor potential för vår nya satsning i Sälen, säger Andreas Olsson, som representerar de fyra delägarna som redan idag har en passande fastighet med utmärkt läge och exponering vid Kläppen-området strax söder om Sälen.
– Vi har högt satta mål med den nya verksamheten och siktar på att bli störst i Dalarna och närliggande regioner när det gäller grund och fasad, tillägger Andreas Olsson.

Verksamheten kommer att öppnas i två steg – initialt startar ett sälj- och projektkontor under våren och byggvaruhuset öppnas tidigast under senhösten 2018.

– Vår offensiv i Sverige gör vi tillsammans med våra delägare för att skapa Sveriges bästa anläggningar och fler etableringar är på gång under de närmaste åren, tillägger Fredrik Johanson.

Source: Byggkontakt
Article: http://www.byggkontakt.nu/produktnyhet/woody-bygghandel-etablerar-ny-bygghandel-expansiva-salen-omradet/